LED sijalice u boji - nova tehnologija
ekonomicne i ekoloske

LED disko svetleca kugla MP3

Popunite polja ispod kako bi ste pratili promene.

Naziv
LED disko svetleca kugla MP3

Poslednja izmena:
31.03.2015. 11:35

Kategorija:
Mini Laseri

Cena:
Nedostupno

Led rotaciona disko lampa, Disco rasveta, Disco ball, Disko kugla, Led ball,MP3 Led disko lampa,Disko svetleca led kugla RGB MP3


Disco kugla 

NOVA SERIJA I DIZAJN
Obavezno pogledajte video prikaz!

Višenamenska kugla, može se postaviti na pod ili monirati na zid ili plafon
Jako širokog spektra i idealna za osvetljavanje svih strana prostora
Svetli odlično (Disco kugla MP3 kugla): - svijetli kontinuirano kao što je prikazano na videu, ima ugrađen zvučnik u sebi (prilično glasan), ima ulaz za usb,USB flash memorija  i daljinski za prebacivanje pesama te paljenje i gašenje mp3 playera, stave se ili postojece pesme na usb te se usb ušteka u kuglu pri čemu ona reproducira ono što je na usb-u. (napomena: svjetlit može bez obzira da li je usb u njoj ili nije dakle to je samo dodatna i jako zgodna opcija)

Postoji opcija  na daljinskom za funkciju daljinskog paljenja i gašenja (za više informacija slobodno pitajte)

Kugla radi u CRVENO – ZELENO – PLAVOJ boji


- Primjenjivo mjesto: kafići, klubovi, slavlja, partiji, zabave, rođendani, venčanja
- idealno za proslaviti nadolazeću novu godinu (ovdje proporučujem mp3 kuglu za super ugođaj)
Sva deca znaju da čudovišta noću izlaze iz ormara kako bi ih plašila. Noć je kod dece sinonim za strah. Omogućite vašim mališanima dubok i miran san. Pretvorite spavaču sobu u zvezdano nebo uz Disco kugla MP3 kugla zvjezdanog neba. Izbor Disco kugla MP3 kugla za noćnog zaštitnika dece nije slučajan. Disco kugla MP3 kugla predstavlja moćniji simbol, simbol zaštite. Deca ju jednostavno vole. Disco kugla projektor zvjezdanog neba s pomoću LED svetla oslikava zvjezdani svod u tri umirujuće boje: CRVENO – ZELENO – PLAVOJ boji. Moguća je i kombinacija sve tri boje istovremeno. Dok će se crvena boja pobrinuti za dobro raspoloženje, plava će pridonijeti opuštanju, a zelena harmoniji i skladu. MP3 kugla projektor prikazuje 3 boje, koje će vaši mališani savladati u nekoliko dana. Ima opciju daljinskim gašenja i paljenje, a LED tehnologija omogućava malu potrošnju i dugotrajan rad. Uz ovu poučnu i zanimljivu MP3 kuglu nestat će strah od mraka u sobi Vašeg mališana! Osigurajte mališanima noćnog zaštitnika i igračku koju će jednostavno obožavati!